Sirvoy er navngivet frontrunner for Hotel Management Software

July 29, 2019, 02:10 AM EDT

Vi er glade for at kunne meddele, at Sirvoy for anden gang i år er blevet anerkendt som en 2019 FrontRunner af Gartners Software Advice. FrontRunner er et uvurderligt værktøj, der hjælper små og store virksomheder med at evaluere, hvilken software der er den bedste for deres forretning.

Ved beregning af scoringer studerer Gartner produktdata og reelle slutbrugeranmeldelser og placerer de bedst scorede produkter baseret på brugervenlighed og brugeranbefalinger.

”Vores primære mål er kundetilfredshed, så denne anerkendelse beviser, at den tid, dedikation og energi, som Sirvoy som virksomhed har investeret i både systemet og dets support, har opfyldt dets hovedmål, og vi er enormt stolte over at være førende inden for Hotel management software ”siger Mats Persson, direktør for Sirvoy Ltd.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores partnere for at have givet deres anmeldelser, uden hvilken denne udmærkelse ikke ville have været mulig. Ved at inkorporere kunde-feedback i vores strategi og udvikling har vi som mål at fortsætte med at levere en PMS-løsning, der vil hjælpe vores kunder med at vokse og støtte deres initiativer ”fortsætter han.

“… vi er enormt stolte over at være førende inden for software til Hotel mangement”

Om Sirvoy
Sirvoy er en global markedsleder inden for Hotel mangement løsninger, der leverer til hoteller, vandrerhjem, B&B og pensionater med en robust, skalerbar og innovativ software, der er let at bruge og enkel at implementere. For mere information, se www.sirvoy.com.

Om software rådgivning
Software Advice er den førende onlinetjeneste for virksomheder, der skal vælge software. Advice leverer gratis, personaliserede softwareanbefalinger og hjælper virksomheder i alle størrelser med at finde produkter, der imødekommer deres forretningsbehov. Software Advice indeholder også objektiv forskning fra brancheeksperter og anmeldelser fra validerede brugere, hvilket sparer købere tid og ressourcer. Software Advice høre under Gartner Inc. For mere information, se http://www.softwareadvice.com

Ansvarsfraskrivelse
FrontRunners udgør de subjektive meninger fra individuelle slutbrugeranmeldelser, ratings og data anvendt på en dokumenteret måde; de repræsenterer hverken synspunkterne eller udgør en påtegning fra Software Advice eller dets tilknyttede selskaber.