Sirvoy benoemd tot Frontrunner in de categorie Hotel Management Software

July 29, 2019, 01:49 AM EDT

We zijn verheugd te kunnen melden dat Sirvoy voor de tweede opeenvolgende keer dit jaar erkend wordt als 2019 Frontrunner door Gartner’s Software Advice. Frontrunner is een waardevol hulpmiddel dat MKB’s helpt te evalueren welke software het beste past bij hun business.

Bij het berekenen van de uitslagen bestudeerd Gardner productgegevens en echte gebruikersbeoordelingen. De hoogst scorende producten doen dit op het terrein van gebruikersvriendelijkheid en gebruikers aanbevelingen.

“Ons hoofddoel is het hebben van tevreden klanten, dus deze erkenning bewijst dat de tijd, toewijding en energie die Sirvoy als bedrijf heeft geïnvesteerd in zowel het systeem als de ondersteuning het doel heeft bereikt. We zijn er enorm trots op dat we een toonaangevend bedrijf zijn op het gebied van Hospitality Management Software.” – Mats Persson, directeur van Sirvoy Ltd.

Hij vervolgt: “Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om al onze partners te bedanken voor hun beoordelingen. Zonder hen was deze onderscheiding niet mogelijk geweest. Door klant feedback te gebruiken in onze development strategie willen we ervoor zorgen dat we continu in staat zijn om een PMS oplossing te leveren welke onze klanten helpt te groeien en die hun initiatieven ondersteunt.”

“…We zijn er enorm trots op dat we een toonaangevend bedrijf zijn op het gebied van Hospitality Management Software.”

Over Sirvoy
Sirvoy is een wereldwijde marktleider op het gebied van Hospitality Management oplossingen. We leveren hotels, hostels, B&B’s en campings robuuste, schaalbare en innovatieve software welke makkelijk in gebruik en eenvoudig te implementeren is. Voor meer informatie kun je terecht op: www.sirvoy.com.

Over Software Advice
Software Advice is een toonaangevende online dienst welke bedrijven ondersteund in het proces van kiezen van de juiste software. Adviseurs geven gratis, op de persoon gerichte aanbevelingen. Zowel grote als kleine bedrijven worden geholpen om software producten te vinden die voldoet aan de behoeften van het bedrijf. Software Advice verricht ook objectief onderzoek door experts uit de branche en door klantreviews te bekijken. Software Advice is onderdeel van Gartner. Voor meer informatie kun je kijken op http://www.softwareadvice.com

Disclaimer
FrontRunners bestaan uit de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers-recensies, beoordelingen en gegevens die worden toegepast op basis van een gedocumenteerde methodologie; ze vertegenwoordigen noch de standpunten van, noch een goedkeuring door, Software Advice of zijn gelieerde ondernemingen.