Nyt fra maj 2019

June 25, 2019, 08:35 PM EDT

Vi er meget glade for igen at liste et antal af de seneste opdateringer til systemet. Vi er sikre på, at du – vores partnere – vil have gavn af disse, og at de vil lette og bidrage til din brug af Sirvoy endnu mere. 

Genopfyldningssiden og Stripe integration

  • Som du måske allerede har bemærket, er genopfyldningssiden opdateret til en glattere og bedre genopfyldning af din Sirvoy-konto. Den nye “slider” gør det muligt for dig at nemmere at vælge dét beløb, du vil fylde på din konto. Når du betaler for et år eller mere tilføjes en bonus og den øges i forhold til det du fylder op med.
  • Siden for betalingskassen er ændret på grund af vores bestræbelser på at overholde den stærke kundegodkendelses (SCA), regl, der træder i kraft fra september 2019 i EU. Du videresendes derfor til Stripe-kassen, når du betaler for din Sirvoy-konto. I forbindelse hermed er en ny Stripe API implementeret på den samme side. Arbejdet er nu ved at blive gennemført for at få de samme udviklinger frigivet til Stripe-løsningen på reservationsformularen og inden for Sirvoy. Dette sikrer, at alle, der bruger Stripe betalingsopløsningen i Sirvoy, kan håndtere indsamling af CC detaljer og betalinger på en måde der overholder denne nye lov.
  • Integrationen af ​​Stripe – som er den mest velintegrerede og fleksible betalingsløsning i Sirvoy – er blevet endnu bedre! Siden “opkræv kort” indeholder nu endnu mere information om kortet, der er tilføjet til reservationen; nemlig kortindehaverens navn, kortets oprindelsesland, korttype (debit / kredit / forudbetalt) og datoen for tilføjelsen af ​​reservationen. På siden “reservationsoplysninger” indgår også de sidste fire cifre i det eller de kort, der er blevet opkrævet. Dette vil hjælpe dig med den vigtige håndtering af betalingen til reservationerne, især hvis der er flere kort tilføjet til reservationen, eller hvis der er tilbagebetalt.

Andre opdateringer

  • “Opdel reservationssiden” er blevet forbedret og indeholder nu reservations datoer og eventuelle gæstnavne tilføjet for enhederne. Tilføjelse af disse detaljer muliggør en sikker og hurtig håndtering af gruppebestillinger, som du ønsker at opdele.
  • Du er nu i stand til at anonymisere flere reservationer på én gang, mens det tidligere måtte gøres individuelt. Dette forenkler din arbejdsgang i overensstemmelse med overholdelse af databeskyttelseslovgivningen (som f.eks. Den europæiske GDPR-forordning).
  • Der blev tilføjet en ny pladsholderkode, som tillader dig at inkludere reservationsoplysninger uden priser i e-mail eller SMS skabeloner. Dette er nyttigt, når bestillingsværdien sendt fra kanalen udelukker provisionen og derfor ikke svarer til den pris, som gæsten betaler.