Nytt i mai 2019

June 24, 2019, 01:01 PM EDT

Vi er veldig glad for å igjen kunne liste opp en rekke nye oppdateringer til systemet. Vi er sikre på at dere – våre partnere – vil ha nytte av disse og at de vil lette og bidra til bruken av Sirvoy i enda større grad.

Påfyllingssiden og integrasjon med Stripe

  • Som du kanskje allerede har lagt merke til, er siden for påfylling av din Sirvoy-konto blitt bedre. Den nye glidebryteren gjør det mulig for deg å velge mer fritt hvilket beløp du vil fylle på kontoen din. Når du fyller på for et år eller mer, vil det bli lagt til en bonus som økes proporsjonalt med påfyllingsbeløpet.
  • Betalingssiden for har endret seg på grunn av våre anstrengelser for å overholde forskriftene for sterk kundeautentisering (SCA), som trer i kraft fra september 2019 i EU. Du blir derfor videresendt til Stripe når du vil betale for din Sirvoy-konto. I forbindelse med dette har en ny Stripe API blitt implementert for denne siden. Arbeidet ferdigstilles nå også for å få de samme mulighetene i Stripe-løsningen i bestillingsmotoren og innen Sirvoy. Dette vil sikre at alle som bruker betalingsløsningen Stripe i Sirvoy, kan håndtere samlingen av kredittkortdetaljer og betalinger på en måte som overholder de nye forskriftene.
  • Integrasjonen med Stripe – som er den mest integrerte og fleksible betalingsløsningen i Sirvoy – har blitt enda bedre! Siden “belaste kort” inneholder nå enda mer informasjon om kortet som er lagt til i bookingen, som kortinnehaverens navn, kortets opprinnelsesland, type kort (debet/kreditt/forskuddsbetaling) og datoen da det ble lagt til bookingen. Siden “bookingdetaljer” inneholder også de siste fire sifrene i kortet som er belastet. Dette vil hjelpe deg i den viktige håndteringen av betalinger for bookingene, spesielt hvis det er flere kort lagt til bookingen eller om det er en tilbakebetaling som skal utføres.

Andre oppdateringer

  • Siden “del booking” har blitt forbedret og inkluderer nå bookingdatoer og eventuelle gjestenavn som er lagt til rommene. Ved å legge til disse detaljene kan du raskt og sikkert håndtere gruppebookinger du vil dele.
  • Du kan nå anonymisere flere bestillinger samtidig, mens det tidligere måtte gjøres individuelt. Dette forenkler arbeidet din i forhold til overholdelse av databeskyttelseslovgivningen (for eksempel den europeiske GDPR-forskriften).
  • En ny plassholderkode som er lagt til, gjør at du kan inkludere bookinginformasjon uten priser når du sender e-post eller SMS til dine gjester. Dette er nyttig når bookingverdien sendt fra salgskanalen ikke inkluderer provisjonen og derfor ikke samsvarer med prisen som skal betales av gjesten.