Nieuw in mei 2019

June 24, 2019, 12:55 PM EDT

We zijn er erg blij mee dat we kunnen melden dat er weer een aantal updates aan het systeem zijn gedaan. We weten zeker dat jullie – onze partners – hier voordeel van zullen hebben en dat ze zullen bijdragen aan een eenvoudiger gebruik van Sirvoy.

Account aanvullen pagina en integratie met Stripe

  • Zoals je misschien gemerkt zult hebben is de pagina waarmee je je Sirvoy account kunt aanvullen verder ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het proces soepeler verloopt en de gebruikerservaring verbeterd is. De nieuwe slider geeft je meer vrijheid in het kiezen van het bedrag waarmee je je account kunt aanvullen. Wanneer je betaald voor een jaar of langer zal er een bonus toegevoegd worden. Deze bonus zal oplopen naar gelang het bedrag dat je betaald.
  • De betaalpagina is veranderd om te kunnen voldoen aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving die vanaf September 2019 in de EU in zullen gaan. Daarom wordt je doorgestuurd naar de Stripe checkout pagina wanneer je betaald voor je Sirvoy account. In verband hiermee is er ook een nieuwe Stripe API geïmplementeerd voor deze pagina. We zijn nu aan het werk om deze ontwikkeling door te voeren voor de booking engine en binnen het Sirvoy systeem. Dit zal ervoor zorgen dat iedereen de de Stripe betaaloplossing in Sirvoy gebruikt creditcard gegevens kan verwerken op eenmanier die voldoet aan deze nieuwe wetgeving.
  • De integratie van Stripe – wat de meest flexibele en best geïntegreerde betaaloplossing in Sirvoy is – is nog beter geworden! De “sla card aan” pagina toont nu nog meer informatie over de card(s) die aan de betreffende boeking zijn toegevoegd, zoals de naam van de cardhouder, het land van oorsprong van de card, het type card (debet, credit of prepaid) en de datum waarop deze aan de boeking werd toegevoegd. Ook worden nu op de “boeking details pagina” de laatste 4 cijfers van de gebruikte (aangeslagen) card weergegeven. Dit helpt in het verwerken van betalingen voor boekingen, met name als er meerdere cards aan een boeking zijn toegevoegd of wanneer er een refund gedaan moet worden.

Andere updates

  • De “Verdeel boeking” pagina is verbeterd en toont nu de datums voor de boeking en namen van de gasten die aan de unit zijn toegevoegd. Het toevoegen van deze gegevens zorgt voor een veilige en snelle verwerking van groepsreserveringen die je wilt verdelen.
  • Je kunt nu meerdere boekingen ineens anoniem maken. Voorheen moest je dit 1 voor 1 doen. Dit vereenvoudigt de manier van werken in relatie tot het voldoen aan privacy wetgeving, zoals de Europese AVG.
  • Er is een nieuwe veld-code toegevoegd waarmee je boekingsgegevens zonder prijzen kan weergeven in e-mail of sms berichten die je aan je gasten kunt sturen. Dit is bruikbaar wanneer in de boekingsgegevens die je van de channels krijgt de commissie nog niet is verwerkt, waardoor het tarief dat je gast moet betalen niet overeenkomt.