Nytt fra april 2019: “Sirvoy Vault”

May 14, 2019, 01:18 PM EDT

Sikkerhet er av største betydning for Sirvoy, spesielt når det gjelder å ta vare på dine gjesters personlige opplysninger. Med dette i tankene har vårt team jobbet hardt og kan nå presentere den forbedrede funksjonen “Sirvoy Vault”, tidligere kjent som “Trygg lagring av kortdetaljer”. Den er en del av den altomfattende Sirvoy Pro-planen. Hva er nyhetene i denne praktiske funksjonen?

  • I tillegg til muligheten for å lagre gjestenes kredittkortinformasjon og automatisk lagre kredittkortinformasjon mottatt fra salgskanalenes bookinger, kan dine gjester nå trygt legge til kredittkortinformasjonen selv, direkte i bookingsskjemaet som en del av bookingprosessen. Informasjonen vil bli lagret trygt i Sirvoy Vault og du vil få tilgang til informasjonen for å kunne ta betalt.

For å aktivere denne funksjonaliteten for dine gjester, går du til Innstillinger -> Betaling og fakturering -> Kortbetalinger online og velger “Sirvoy Vault” fra listen. Dette alternativet kan velges etter at du har aktivert funksjonen Sirvoy Vault.

Vi er begeistret for denne utviklingen, siden den bidrar til en mer personlig opplevelse for gjestene dine og gir dem mer kontroll når de lager sin egen booking fra bookingmotoret på nettsiden din.