Nytt för april 2019: Funktionen “Sirvoy-valvet”

May 14, 2019, 12:16 PM EDT

Säkerhet är av yttersta vikt för Sirvoy, speciellt när det gäller att hantera era gästers personuppgifter. Med detta i åtanke har vårt team arbetat hårt och kan nu presentera den förbättrade funktionen “Sirvoy-valvet”, tidigare känd som “Spara kortuppgifter säkert”, som en del av den allomfattande Sirvoy Pro-planen. Vad är nytt gällande denna praktiska funktion?

  • Förutom att ni har samma funktion att säkert kunna lagra era gästers kreditkortsuppgifter och automatiskt kan lagra kreditkortsuppgifter från kanalbokningar, kan era gäster själva nu på ett säkert sätt lägga till sina kreditkortsuppgifter direkt från bokningsformuläret som en del av bokningsprocessen. Deras information kommer att lagras säkert i Sirvoy-valvet och ni kan senare få tillgång till informationen för att debitera era gäster.

För att aktivera den här funktionaliteten för era gäster, gå till Inställningar -> Betalning & fakturering -> Kortbetalningar -> Redigera och välj “Sirvoy-valvet” från listan. Det här alternativet kan väljas efter att Sirvoy-valvet har aktiverats.

Vi är glada över denna utveckling eftersom den bidrar till en mer personlig upplevelse för era gäster, vilket ger dem mer kontroll när de skapar en egen bokning i bokningsformuläret på er webbplats.