Nyheder fra april 2019: ”Sirvoy bankboks” funktion

May 14, 2019, 01:22 PM EDT

Sikkerhed er yderst vigtigt for Sirvoy, især når det kommer til at håndtere dine gæsters private information. Med dette i tanke, har vores team arbejdet hårdt for nu at kunne præsentere en forbedret ”Sirvoy bankboks” funktion – tidligere kendt som ”Opbevar kreditkortoplysninger sikkert” funktionen, som en del af vores all-inklusive Sirvoy Pro abonnement. Hvad er nyt ved denne praktiske funktion?

  • Udover at give dig den samme funktion, som lader dig opbevare dine gæsters kreditkortoplysninger og automatisk opbevaring af kreditkortinformation modtaget fra kanalreservationer, kan dine gæster nu sikkert opbevare deres kreditkortinformation direkte fra reservationsformularen, som en del af reservationsprocessen. Deres information vil blive gemt sikkert i Sirvoy Bankboks, og du kan senere tilgå denne information for at trække på gæstens kort.

For at aktivere denne funktion for din gæst, skal du i ”Indstillinger” gå til Betaling og fakturering -> Kort betalinger og vælg ”Sirvoy Bankboks” fra listen. Denne funktion er tilgængelig når du har aktiveret Sirvoy Bankboks funktionen.

Vi er spændte på denne udvikling, da det bidrager til en mere personlig oplevelse for dine gæster, ved at give dem mere kontrol når de laver en reservation på din reservationsformular på din egen hjemmeside.