Nieuw in april 2019: De “Sirvoy Vault” functie

May 14, 2019, 01:07 PM EDT

Veiligheid is van het grootste belang voor Sirvoy, helemaal wanneer het gaat over het verwerken van persoonlijke gegevens van je gasten. Met dit in gedachte heeft ons team hard gewerkt om je een verbeterde “Sirvoy Vault” aan te kunnen bieden. Deze functie stond voorheen bekend als de “Creditcard gegevens veilig opslaan”-functie, en is onderdeel van het all-inclusive Sirvoy Pro pakket. Wat is er nieuw aan deze bruikbare functionaliteit?

  • Behalve dat het veilig de creditcard gegevens van je gasten opslaat en het automatisch creditcard gegevens die je van booking-channels ontvangt opslaat, kunnen je gasten nu ook zelf veilig hun creditcard gegevens direct vanuit de booking engine opslaan als onderdeel van het reserveringsproces. Hun gegevens worden veilig opgeslagen in de Sirvoy Vault terwijl je hier later bij kunt om de card aan te slaan.

Om deze functionaliteit voor je gasten te activeren ga je naar je Instellingen -> Betalingen & Facturering -> Creditcard betalingen. Daar kun je dan “Sirvoy Vault” kiezen uit de lijst. Deze optie kan gekozen worden nadat je de Sirvoy Vault functie hebt geactiveerd.

We zijn enthousiast over deze ontwikkeling omdat het bijdraagt aan een meer persoonlijke ervaring voor je gasten doordat ze meer controle hebben wanneer ze hun boeking maken via de Booking Engine op je website.