Hvordan bli en Superhost på Airbnb

April 27, 2019, 03:17 AM EDT

I dag har Airbnb over fire millioner oppføringer, så det er rimelig å kunne si at noen eiendommer ikke vil ende opp blant de ‘mest bestilte Airbnb’s gjennom tidene’. Noen vil ikke engang få én eneste booking, og det er noe vi definitivt ikke vil at skal skje med deg! Hvis du har funnet deg selv begravet nederst av alle oppføringene på Airbnb, har vi noen enkle trinn som kan hjelpe deg med å begynne klatringen til toppen.

Å takle de store spørsmålene
Vil jeg noensinne bli booket? Hvordan går jeg fram for å få min første booking? Hva om ingen liker eiendommen min? Dette er spørsmål som kan svirre rundt i tankene dine, men du trenger ikke bekymre deg, fordi vi er her for å hjelpe deg!
Airbnb-markedet er tøft, og det er vanskelig å komme i gang siden nesten alle ser på anmeldelser, vurderinger og tidligere erfaringer fra andre gjester. Men det er likevel noe du kan gjøre for å skille seg ut fra mengden.

Din oppføring
Først av alt, hva er en oppføring? På Airbnb er oppføringen der du skriver ned all informasjon om eiendommen din. For eksempel, hvor eiendommen din ligger, hvilke fasiliteter du tilbyr og hvilke deler dine gjester kan bruke. Vil dele huset med deg, bare et ledig rom, eller leier du ut en helt egen eiendom?
Når du fullfører oppføringen, er det veldig viktig at du fyller ut alt. Ikke utelat detaljer som virker ubetydelige. Disse detaljene kan være små ting som for eksempel at du har førstehjelpsutstyr tilgjengelig eller et brannslukningsapparat.

Husk å oppdatere informasjonen ofte. Kanskje du glemte å inkludere noe første gang, eller du har fått nye apparater eller fasiliteter som du kan legge til i beskrivelsen. Jo mer, jo bedre. Det beste med dette er at gjestene dine vil være fullt ut klar over hva du tilbyr og ikke tilbyr før de kommer, og derfor ikke vil kunne klage offentlig etterpå i anmeldelsen online.
Ikke glem å vie bildene dine mye oppmerksomhet. Ta mange fine, lyse og informative bilder – de vil gi mulige gjester et flott og varig inntrykk som vil følge dem selv etter at de har gått videre for å se på andre oppføringer. Les mer om det i vårt forrige bloggintervju.

Hvor mye skal du ta betalt?
Airbnb sier tydelig at prisen du velger for din eiendom, er helt opp til deg. Det finnes ikke noen riktig eller gal pris. Men husk at hvis du er ny, uten anmeldelser eller vurderinger, vil gjester sannsynligvis ikke ta sjansen på deg hvis kostnadene dine er svært høye.
Noen gjør den feilen at de setter en for høy pris i begynnelsen, fordi de tror det er en raskere måte å tjene penger på. Men å øke virksomheten i et sakte, men jevnt tempo, vil gi en mer langsiktig gevinst.

Hvis du setter prisene litt under gjennomsnittet, vil du trolig få flere kunder til å begynne med. Så, når du har fått flere gode anmeldelser, kan du alltids tenke på å øke prisene. Airbnb anbefaler at du ser på hvor mye andre verter i området ditt tar betalt, og bruker det som en guide til hvilke priser du kan ta.

Det å svare gjestene dine
Under oppføringen din har gjester mulighet til å “kontakte verten” og sende en direktemelding med sine spørsmål. Hvis de venter på svaret ditt før de bekrefter bookingen, er svartiden din sannsynligvis minimal. Hvis de ikke får svar raskt, kommer de sannsynligvis til å se andre steder.

Hvis de har et spørsmål du ikke kan svare på med én gang, må du i det minste fortelle dem at du har sett spørsmålet deres, og at du vil komme tilbake med informasjonen så snart som mulig. Den raske responsen vil forsikre dem om at du er en pålitelig vert, og øker sjansene dine for at de vil booke hos deg senere.

Ditt hjem
Målet bør være å få gjestene til å føle seg så velkommen som mulig – å skape et hjem hjemmefra – og her er noen tips som kan hjelpe deg med å gjøre det.

Gå til innkjøp av ting som vil få gjesten din til å synes du er en fantastisk vert. Det kan for eksempel være litt snacks og drikke i kjøleskapet. Prøv å sette deg selv i gjestenes sko: Hvis noe av det som irriterer deg mest er å komme til en overnatting som ikke tilbyr hårbalsam, så la det være det første du setter på badet! Husk at dette kan være første gang gjestene besøker området, så et informasjonsark er alltid en god idé. Ta med ting som hvor nærmeste butikk er, passordet til det trådløse nettet og gode restauranter. Planlegg og forbered tingene slik at gjesten din skriver gode anmeldelser om oppholdet.

Gå til innkjøp av ting som vil få gjesten din til å synes du er en fantastisk vert______

Som allerede nevnt i delen “Din oppføring” om bilder, anbefales det at du inkluderer så mange bilder av eiendommen din som mulig. Det vil gi gjesten din et nøyaktig bilde av hva de kan forvente seg og forhåpentligvis vil det bety at de ikke får seg noen ubehagelige overraskelser ved ankomst.

Hvis du er en Sirvoy-bruker og du for tiden driver en B&B eller vil leie ut din bolig, kan du koble deg til Airbnb. Bare registrer deg for Sirvoy PRO for å koble deg til Airbnb og mange andre salgskanaler. Om du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vårt 24/7 supportteam for mer informasjon.