Nytt i mars 2019

April 16, 2019, 10:32 PM EDT

Vårt mål her i Sirvoy er å maksimere fordelene du får av å bruke vår programvare, enten det betyr å utvikle nye supre funksjoner eller forbedre de som allerede finnes. Mars var ikke annerledes enn andre måneder, og her er noen av de viktige forbedringene vi har gjort, mange av dem takket være dine uvurderlige innspill!

For salgskanaler og bookingmotor

  • Den prosentvise prisjusteringen som finnes på hver salgskanals tilkoblingsside i Sirvoy, er nå utviklet slik at de samme innstillingene for prosenter er tilgjengelig for alle salgskanaler. Dette forenkler i stor grad håndteringen av prisinnstillingene mot salgskanalene.
  • Forbedrede overvåkingsverktøy for koblingene til salgskanalene hjelper oss nå med å oppdage problemer som manglende oppdateringer eller forsvunne bookinger enda raskere, slik at vi umiddelbart kan ta hånd om det, informere deg om et problem hos salgskanalen eller løse eventuelle problemer hos oss.
  • En knapp for anmeldelser har nå blitt lagt til i tilkoblingen til Booking.com, slik at du ikke lenger trenger å logge inn på ekstranettsiden din for å se anmeldelser fra dine Booking.com gjester, men kan holde rede på dem direkte fra Sirvoy.
  • Ytterligere forbedringer betyr nå at når det ikke er noe igjen å betale i en booking, hopper den over betalingsdelen på slutten av bookingsprosessen, selv om innstillingen er obligatorisk. Dette er nyttig når du bruker kampanjekoder som er knyttet til 100% rabatt.

For fakturering

  • Fakturaer støttes nå på alle språk som bookingløsningen støtter. I fakturaene har vi også lagt til støtte for flere asiatiske skrifttyper som tidligere manglet.
  • Du kan nå velge språk når du oppretter fakturaer og dette valget lagres med fakturaen. For å gjøre det enklere for kundene dine vil språket på fakturaene være det samme som i bookingløsningen som standard. Hvis du vil endre standard språk kan det gjøres her: Innstillinger -> Betalinger og fakturering -> Faktureringsfunksjon -> Standard fakturaspråk*
  • Tekst fra rombeskrivelser og tillegg vil nå også følge språket som er valgt ved opprettelse av faktura. De kopieres til fakturaen for å sikre at fakturaen ikke påvirkes av endringer som blir gjort etter at fakturaen er opprettet.
  • Bedre oversikt og totaler er kommet på fakturaene. Vi har tatt med totaler, inkludert og ekskludert MVA og har ført opp hver MVA-type på en egen rad for å gjøre det lettere å behandle fakturaene gjennom skanningprogrammer.

* Vær oppmerksom på at endring av fakturaspråk fremdeles er mulig til slutten av denne måneden, men det vil bli fjernet etter 2019-04-30. Sett i stedet det riktige språket når du lager fakturaen.