Nytt för mars 2019

April 15, 2019, 01:00 PM EDT

Vårt mål här på Sirvoy är att maximera fördelarna ni får av att använda vår programvara, oavsett om det innebär att utveckla fantastiska nya funktioner eller förbättra de som redan finns. Det var inte annorlunda i mars jämfört med någon annan månad och här är några av de viktigaste förbättringarna vi har gjort, många tack vare er ovärderliga feedback!

För kanaler och bokningsformulär

  • De procentuella prisjusteringar som finns tillgängliga på varje kanals mappningssida i Sirvoy har utvecklats så att samma inställning av procentandelar är tillgänglig för alla kanaler. Detta förenklar i hög grad hanteringen av prisinställningar mot kanaler.
  • Förbättrade övervakningsverktyg för kanalanslutningarna hjälper oss nu att upptäcka problem som misslyckade uppdateringar eller försvunna bokningar ännu snabbare. Då kan vi snabbt ta hand om detta, informera er om ett problem hos kanalen eller lösa eventuella problem hos oss.
  • En recensionsknapp har lagts till för anslutningen till Booking.com så att ni inte längre behöver logga in på er kanals extranet för att recensioner från era gäster via Booking.com utan kan hålla reda på dessa direkt från Sirvoy.
  • Ytterligare förbättringar innebär nu att när det inte finns något som ska betalas i en bokning hoppas betalningssteget över vid slutet av bokningen, även om den inställningen är satt som “Obligatorisk”. Detta är användbart när ni använder kampanjkoder som är kopplade till 100% rabatt.

För fakturering

  • Fakturor stöds nu på alla språk som bokningsformuläret stöder. Vi har också lagt till stöd i fakturorna för en rad asiatiska teckensnitt som tidigare saknades.
  • Ni kan nu välja ett språk när ni skapar fakturor och detta val sparas med fakturan. För att underlätta för era kunder så är standardspråket detsamma som det föredragna språket i bokningen. Om ni vill ändra standard kan ni göra det här: Inställningar -> Betalning och fakturering -> Fakturering i Sirvoy -> Redigera*. Sen väljer ni under inställningen “Förvalt språk för fakturor”.
  • Texter från rumsbeskrivningar och tillval kommer nu också att följa det språk som valts vid skapandet av fakturan. De kopieras till fakturan för att säkerställa att fakturan inte påverkas av ändringar som görs efter fakturan har skapats.
  • En bättre sammanfattning och summering har gjorts på fakturorna. Vi har inkluderat totalsumman inklusive och exklusive moms och listat varje moms på en separat rad för att göra det enklare att bearbeta fakturorna via skanningsprogram.

*Observera att ändring av fakturaspråk fortfarande är möjligt fram till slutet av den här månaden men kommer att tas bort efter 2019-04-30. Ställ istället in rätt språk när ni skapar fakturan.