Nyheder fra marts 2019

April 15, 2019, 12:57 PM EDT

Vores mål her på Sirvoy er at maksimere fordelene, som du får ved at bruge vores software. Om det så betyder at udvikle nye geniale features eller forbedre dem systemet allerede har. Marts var ikke anderledes end nogen anden måned, og her er nogle af de vigtigste forbedringer vi har lavet, mange af dem takket være jeres uvurderlige feedback!

For kanaler og reservationsformular

  • Procentvise prisændringer, som er tilgængelige på hver kanals kortlægningsside i Sirvoys system, er blevet forbedret så den samme opsætning af procenter er tilgængelig for alle kanaler. Dette forenkler i høj grad håndteringen af prisindstillinger for kanaler.
  • Forbedrede monitoreringsværktøjer til kanal-forbindelser kan nu hjælpe os med at identificere fejl som for eksempel fejlede opdateringer eller manglende reservationer endnu hurtigere. På den måde kan vi hurtigere tage os af det og informere jer om en fejl på kanalen eller rette fejl der opstår fra vores side.
  • En anmeldelsesknap er blevet tilføjet til Booking.com forbindelsen, så I ikke længere er nødt til at logge ind på jeres kanals extranet for at se anmeldelser fra jeres Booking.com gæster, men kan holde øje med disse direkte fra Sirvoy.
  • Yderligere forbedringer betyder nu , at når der ikke skal betales noget for en reservation, bliver betalingen sprunget over ved afslutningen af reservationsprocessen, selv hvis indstillingen er sat til obligatorisk. Dette er især nyttigt, når man bruger promotion codes der er linket til 100% rabat.

For fakturering

  • Faktura er nu understøttet på alle de sprog som reservationsformularen understøttes i – vi har også tilføjet flere asiatiske skrifttyper, der ellers hidtil har manglet.
    • I kan nu vælge sprog, når I laver fakturaer, og dette valg bliver gemt på fakturaen. For at gøre det nemmere for jeres kunder, vil det som udgangspunkt være reservationens foretrukne sprog. Hvis I vil ændre det foretrukne sprog, kan det gøres her: Indstillinger -> Betaling og fakturering -> Faktueringsmodul -> Standard faktura sprog*
  • Tekster fra værelsesbeskrivelser og tilvalg vil nu også være det samme sprog som der er valgt til fakturering. De bliver kopieret til fakturaen for at sikre at fakturaen ikke bliver påvirket af ændringer, der laves efter fakturaen bliver ændret.
  • Bedre oversigt og totaler er blevet tilføjet til fakturaerne. Vi har inkluderet totaler med eller uden moms, and sat hver moms-sats på separate linjer for at gøre det nemmere at behandle fakturaerne med scanning software.

*Læg venligst mærke til at det stadig er muligt at ændre fakturasproget indtil slutningen af denne måned, men det vil fjernet efter 30/04/2019. I stedet, så vælg det ønskede sprog, når I laver fakturaen.