Nieuw in maart 2019

April 15, 2019, 12:48 PM EDT

Ons doel bij Sirvoy is om ervoor te zorgen dat jij het maximale kunt halen uit onze software, zowel door briljante nieuwe functies te ontwikkelen als door de bestaande functies verder te verbeteren.
Maart was daarbij geen uitzondering. Hier is een overzicht van een aantal belangrijke verbeteringen die we hebben aangebracht, vaak dankzij jullie waardevolle input!

Verbeteringen in het Channel en Booking engine gedeelte

  • De mogelijkheid om de prijs met een percentage aan te passen op de mapping-pagina’s van de channels is verder ontwikkeld zodat de percentages overal op dezelfde manier kan worden ingesteld. Dit vereenvoudigd het instellen van prijzen voor de channels aanzienlijk.
  • Verbeterde monitoring van de channel verbindingen helpt on nu om problemen beter te detecteren, zoals wanneer updates mislukken of wanneer er boekingen ontbreken. Hierdoor kunnen we sneller reageren en je eerder op de hoogte brengen als er problemen zijn aan de kant van de channel en aan de andere kant eerder storingen verhelpen aan onze kant.
  • Er is een review knop toegevoegd aan de Booking.com verbinding. Hierdoor hoef je niet eerst in te loggen op Booking.com om je reviews van Booking.com gasten te kunnen zien. Je kunt dit nu gewoon vanuit Sirvoy bekijken.
  • Er zijn verder verbeteringen doorgevoerd in het betaalgedeelte. Als er niets betaald hoeft te worden in een boeking, dan wordt het gedeelte waarin de betaling gedaan moet worden overgeslagen, zelfs als deze als verplicht is ingesteld. Dit is bruikbaar wanneer je bijvoorbeeld promotie-codes gebruikt die een korting van 100% geven.

Verbeteringen in het Facturatie gedeelte

  • Het is nu mogelijk om facturen te maken in alle talen waarin ook de Booking Engine wordt ondersteund. Daarbij hebben we ook ondersteuning voor Aziatische lettertypes toegevoegd, iets dat voorheen niet aanwezig was.
  • Je kunt nu een taal selecteren wanneer je een factuur maakt. Deze instelling wordt dan bewaard in de factuur. Standaard staat de voorkeurstaal van de boeking ingesteld zodat het eenvoudiger wordt gemaakt voor je gasten. Als je de standaard taal wilt veranderen, dan kan dat hier: Instellingen -> Betalingen en Facturering -> Facturatie Module -> Standaard taal voor facturen*
  • De teksten voor de kamerbeschrijving en extra’s zullen nu ook de taal gebruiken die is ingesteld bij het maken van de factuur. Ze worden gekopieerd naar de factuur om ervoor te zorgen dat de factuur niet aangepast wordt wanneer er achteraf wijzigingen worden aangebracht in deze teksten.
  • De facturen hebben een verbeterd overzicht en betere totalen gekregen, We hebben nu totalen met en zonder BTW toegevoegd en we hebben elk BTW tarief op een aparte regel geplaatst om ervoor te zorgen dat het gemakkelijker wordt voor scansoftware om de factuur in te lezen.

*Merk op dat het aanpassen van de taal voor een factuur nog mogelijk blijft tot het einde van deze maand. Na 30 april 2019 wordt deze mogelijkheid verwijderd. In plaats daarvan zal het mogelijk zijn de juiste taal te kiezen tijdens het maken van de factuur.