Nieuw in november 2018

April 11, 2019, 12:05 AM EDT

Als je dacht dat het niet beter kan worden… dan heb je het mis! In november hebben we heel veel updates doorgevoerd aan het systeem. De volgende features stonden al even in de planning – we zijn blij dat we jullie kunnen laten weten dat deze 2 features nu officeel zijn vrijgegeven:

Nieuwe mogelijkheden bij het accepteren van online betalingen
Sirvoy gebruikers die Stripe gebruiken kunnen er nu voor kiezen om creditcard betalingen te verwerken tijden het boeken. Dit is ter aanvulling op de bestaande methode waarbij de creditcard gegevens worden verzameld voor later gebruik. Deze instelling kun je hier vinden: Instellingen -> Betalingen & Facturering -> Pas betalingen -> Stripe -> Kies opties voor volledige of gedeeltelijke betalingen.

Bied je gasten meer controle
Je kunt je gasten nu aanbieden om zelf hun unit van keuze te selecteren. Dit werkt hetzelfde als wanneer je als beheerder boekingen maakt via het Nieuwe Boeking gedeelte van de backend.
Deze instelling kan geactiveerd worden via: Instellingen -> Boekingsformulier -> Beheer Boekingsformulieren -> Bewerk -> Laat gasten een unit kiezen

Zoals altijd hebben we ook nu geluisterd naar jullie verzoeken en feedback toen we deze features hebben ontwikkeld. Daarom hopen we dat deze nieuwe features jullie als drukke hoteleigenaren zal helpen om nog meer uit Sirvoy te halen dan jullie al doen.