Nieuw in februari 2019

April 05, 2019, 01:13 AM EDT

Een drukke februari maand heeft als resultaat veel foutoplossingen en verbeteringen waarvan we hopen dat het je gebruikerservaring van Sirvoy nog beter zal maken. Hieronder staan enkele verbeteringen die we in het systeem hebben aangebracht:

  • Het Sirvoy boekingsformulier voor WordPress is geüpdate en is nu compatible met WordPress 5.1, de meest recente uitgave, en wordt nu ook getoond in het WordPress plugin overzicht. Het installeren hiervan is nog nooit zo eenvoudig geweest!
  • Communicatie met gasten is nu flexibeler geworden doordat we een instelling hebben toegevoegd waarmee je het standaard vrsturen van geautomatiseerde berichten naar gasten kunt uitzetten. Deze instelling kan aangepast worden door te gaan naar Instellingen -> Booking engine -> Algemene opties voor het booking engine.
  • De “Units” pagina heeft een grote verbetering gekregen. Het is hier nu ook mogelijk om te filteren op check-ins, check-outs, langere verblijven en units die nog schoongemaakt moeten worden. Ook de afdrukweergave is verbeterd. Dit alles zou het plannen van activiteiten, zoals huishouding, een stuk eenvoudiger moeten maken.
  • We hebben ons prijsmodel vereenvoudigd voor bedrijven die caravans, campers of tenten verhuren. We hebben hiervoor nu hetzelfde prijsmodel als voor slaapzalen, waar vier bedden gerekend worden als één kamer.
  • Onze belangrijke channel verbindingen met Booking.com en Expedia zijn verder ontwikkeld om ervoor te zorgen dat deze nog stabieler zijn.
  • Zoals we in het vorige blog vermeld hebben, hebben we diverse veranderingen in het systeem aangebracht om de performance van het het systeem te verbeteren en om de persoonlijke gegevens van je gasten te beschermen zodat je kunt blijven voldoen aan wetgeving omtrent persoonsgegevens, zoals de AVG wetgeving.