Nytt i februar 2019

March 16, 2019, 11:45 PM EDT

En travel februar resulterte i mange justeringer og forbedringer som vi håper vil gjøre din opplevelse av Sirvoy enda bedre. Her følger noen av de forbedringene vi fikk gjort:

  • Bookingmotoret for WordPress er blitt oppdatert og er kompatibelt med WordPress 5.1 og er oppført i listen over plugins hos WordPress. Installasjon har aldri vært lettere!
  • Kommunikasjon med gjestene er nå blitt mer fleksibelt siden vi har lagt til en mulighet for å slå av standardinstillingen som automatisk sender epost til gjestene. Du finner denne muligheten under Innstillinger -> Bookingmotor -> Innstillinger for bookingmotor.
  • Siden “Romliste” har blitt kraftig forbedret og tillater nå filtrering for innsjekk, utsjekk, overnattinger og ikke vasket. Visningen av PDF-utskriften har også blitt bedre. Alt dette skal kunne gjøre planleggingen av aktiviteter, som for eksempel renhold, mye enklere.
  • Vi har forenklet prisingen av eiendommer som leier ut campingvogner, bobiler eller telt. Vi tilbyr nå samme prising som for sovesaler, hvor fire senger kan regnes som ett rom.
  • Våre viktige tilkoblinger til Booking.com og Expedia har blitt videreutviklet for å kunne være enda mer stabile.
  • Som nevnt i vår forrige blogg, har vi gjort flere endringer for å øke ytelsen på systemet og hjelpe deg til å beskytte dine gjesters personlige opplysninger og overholde databeskyttelseslover (som for eksempel EUs personvernforordning GDPR)