Nytt för februari 2019

March 16, 2019, 11:29 PM EDT

Under februari var vi upptagna med många korrigeringar och förbättringar som vi hoppas kommer att göra er upplevelse av Sirvoy ännu bättre. Nedan följer några av de förbättringar vi gjort i systemet.

  • Sirvoys bokningsformulär för WordPress har uppdaterats och är kompatibelt med WordPress 5.1, som är den senaste versionen, och finns numera i förteckningen över WordPress-plugin. Installationen har aldrig varit enklare!
  • Kommunikationen med gäster är nu mer flexibel eftersom vi har lagt till en inställning för att stänga av standardutskicken av automatiserade e-postmeddelanden till gäster. Dessa inställningar kan justeras genom att gå till Inställningar -> Bokningsformulär -> Allmänna inställningar för bokningsformulär.
  • Sidan “Rumslista” har förbättrats avsevärt och tillåter nu filtrering på incheckning, utcheckning, övriga vistelser och ostädade rum. Dessutom har presentationen av den utskrivbara pdf-filen förbättrats. Allt detta bör göra planeringen av aktiviteter som till exempel städning mycket enklare.
  • Vi har förenklat Sirvoys prissättning för anläggningar som hyr ut husvagnar, husbilar och tält. Vi erbjuder nu samma prissättning som sovsalar, där fyra sängar räknas som ett rum.
  • Våra viktiga kanalanslutningar till Booking.com och Expedia har vidareutvecklats för att uppnå en ännu stabilare anslutning.
  • Som vi nämnde i vår tidigare blogg har vi gjort flera ändringar i systemet för att förbättra systemets prestanda och funktion för att hjälpa er att skydda era gästers personuppgifter samt se till att ni överensstämmer med lagar om dataskydd (till exempel GDPR, den europeiska Dataskyddsförordningen).