Nyt for februar 2019

March 16, 2019, 11:43 PM EDT

En travl februar resulterede i mange rettelser og forbedringer, som vi håber vil gøre din oplevelse af Sirvoy endnu bedre. Nedenfor er nogle af de forbedringer, vi har foretaget i systemet:

  • Sirvoy-reservationsformularen til WordPress er blevet opdateret og er kompatibel med den seneste version af WordPress 5.1 og er listet i WordPress-plugin biblioteket. Installering har aldrig været lettere!
  • Kommunikation til gæster er nu mere fleksibel, da vi har tilføjet en indstilling til at slukke for standard afsendelse af automatiserede e-mails til gæster. Disse indstillinger kan justeres ved at gå til Indstillinger -> reservationsformular -> Generelle indstillinger for reservationsformular.
  • Siden “Enheder” er blevet stærkt forbedret og giver nu mulighed for at filtrere efter check-ind, check-ud, overnatninger og ikke rengjorte enheder. Præsentationen af ​​udskrevne PDFer også blevet forbedret. Alt dette skal gøre planlægningen af ​​aktiviteter, som husholdning, meget lettere.
  • Vi har forenklet priserne på ejendomme, der udlejer campingvogne eller telte. Vi tilbyder nu samme prisfastsættelse som sovesale, hvor fire senge tælles som et værelse.
  • Vores vigtige kanalforbindelser til Booking.com og Expedia er blevet videreudviklet for at opnå en endnu mere stabil forbindelse.
  • Som nævnt i vores tidligere blog har vi foretaget flere ændringer af systemet for at forbedre systemets ydeevne som hjælper dig med at beskytte dine gæsters personlige data og overholde databeskyttelseslovgivningen (som f.eks. Den europæiske GDPR-forordning).