Sælg flere værelser med bedre hotel fotografier

February 06, 2019, 04:31 PM EST

En ting, som hotelejere er fælles om, om de så ejer et B&B, hotel, campingplads eller endda et hostel, er, at de alle vil have brug for fotografier og / eller videoer til at fremvise deres forretning. Disse fotografier er utroligt vigtige, da de normalt er hotellets første kontaktpunkt, og som vi alle ved, første øjekast sidder fast. Ved at engagere din klient gennem effektiv brug af billeder kan provokere en følelsesmæssig forbindelse til dit hotel, som kan være det nødvendige skridt for at få dem til at foretage en reservation.

Vi talte til ejendoms, og Interiør fotografen Anna Larson for at se, hvilken indsigt hun kunne give til hotelejere, der gerne vil have det bedste foran kameraet. Hun delte sine synspunkter med os om vigtigheden af ​​at få hotelfotografering til at være nøjagtig og gav nogle nyttige tips og tricks til alle, der tænker på at lave noget fotografi, gør det selv. Uanset om du tænker på at få et hotel makeover, opdatering af billeder i 2019, eller overvejer en komplet renovering, er det her interview lige til dig!

Kan du forklare, hvordan hotelfotografering er anderledes end andre former for fotografering?

Anna: For mange er Hotelfotografering en stor elefant og sluge. Du arbejder med livløse objekter i stedet for levende væsener. Du skal omarrangere genstande for at få dem til at se godt ud, hvilket er en færdighed, der kun er erhvervet gennem tid og erfaring. Hotelfotografering handler om plads og komposition og viser et værelse når det er allerbedst.

Hvad skal et hotel kigge efter, når man vælger en fotograf?

Anna: De skal ideelt set være på udkig efter en fotograf med et åbenlyst flair for design. Du har brug for nogen, der er fantastisk med de tekniske aspekter ved at oprette og producere flotte billeder, men lige så vigtigt, nogen med reel kunstnerisk kapacitet. En ægte designer vil forberede din ejendom og arrangere hvert område med de rigtige rekvisitter for at fremvise alle rum perfekt.

Så hvor skal de lede efter deres inspiration?

Anna: Det mest indlysende ville være Instagram, det er den perfekte jagtmark for billedskatter. Se efter flotte billeder, der appellerer til dig og derefter henvende dig til fotografen for at få et mere detaljeret kig på deres arbejde i så mange forskellige miljøer som muligt. Tjek også andre hotelhjemmesider, du kan ofte finde henvisninger til fotografens arbejde, da det er ophavsretligt beskyttet. Google hjemmesider og tjekke online billeder – der er et væld af oplysninger lige ved hånden, så det er virkelig ikke svært at finde ægte talent. Selvfølgelig erstatter ingen af ​​disse ting referencer, så spørg venner og kolleger for henvisninger, men stol ikke på en verbal henvisning alene; Sørg altid for at se på fotografernes tidligere arbejde.

Så vil du anbefale et hotel at tage deres egne billeder og hvilke tip vil du give dem?

Anna: Mit bedste tip, er at anbefale at et hotel aldrig tager deres egne billeder. Selv med det rigtige udstyr er der for mange ting der kan gå galt, og hvis du vil have en professionel finish, har du brug for en professionel. Men eftersom jeg er blevet bedt om nogle tips, vil jeg give dem, men husk, det er ikke en idiotsikker metode til at få et perfekt billede, da der bare er for mange variabler!

Her er et dusin af punkter, som jeg synes er nøglen til at få et godt resultat, de er som følger:

 • Sørg for, at alt er skinnende rent
 • Fjern eventuelle personlige genstande fra rummet, rengøringsgenstande, lyse plastikgenstande. Tænk
  minimalt!
 • Sørg for, at sengetøj matcher. Hold det neutralt, helst hvide eller beige
 • Håndklæder skal alle sammen være de samme farver, igen vil du sørge for at de er neutrale.
 • Hallerne skal være helt tomme.
 • Forsøg ikke at skjule ting, f.eks. ved at gemme ting bag håndvaske eller skabe.
 • Du må ikke skjule et godt gulv, flyt tæpper eller belægninger og forsøg på at give et roligt indtryk.
 • Prøv aldrig at fotografere med en mobiltelefon. Det er ligegyldigt, om det er toppen af toppen med et
  fancy kamera. Det er ikke en mulighed, stol på mig!
 • Semi professionelle kameraer kan gøre jobbet, men belysning er afgørende her. Prøv at arbejde med
  vejret ved at vente på en dejlig lys dag.
 • Brug aldrig en flash. Dette vil resultere i hårde linjer med skygger, der fører til flade og sløve billeder.
 • Naturligt dagslys blødgøre et billede og opnår et mere naturligt resultat.
 • Brug en linse. En lys dag, ingen flash. På en vidvinkel linse går jeg til max 20. Derefter bliver den for bred og vinklerne bliver for forvrængede.
 • Et kamera stativ er en nødvendighed, et der vender lige frem og ikke i en eller anden vinkel. Placer det ikke for højt eller for lavt og for at få den bedste vinkel så tag billedet, mens du er på knæ!

Om fotografen: Anna Larson startede i branchen som interiørfotograf for hjemme magasiner i Sverige, og hendes karriere spænder i nu mere end et årti. Enhver der er interesseret kan se hendes arbejde på anna_foxola på Instagram.