Nytt för december 2018

January 07, 2019, 09:56 AM EST
  • I alla nya bokningar från Booking.com hittar ni nu ett kommentarsfält för varje nybokat rum som innehåller det pris-id (rate ID) från Booking.com som rummet bokades för. Detta bör visa sig särskilt användbart när rumstyper säljs till olika priser i booking.com men inte är mappade till unika rumstyper i Sirvoy. Om ni vill ha prisnamnet (rate name) synligt kan ni spara om rumstypsmappningen genom att gå till Inställningar -> Säljkanaler -> Booking.com -> Redigera. När detta steg har slutförts kommer både namn och pris-id att stå i kommentarsfältet.
  • Förra månaden genomfördes en del förbättringar av våra processer för hantering av kanalavbrott så att våra hotellägare så snabbt som möjligt ska få information om driftstopp via vår bokningsblogg. Vi hoppas att denna uppdatering kommer att hjälpa våra kunder att snabbare kunna lösa relaterade problem som överbokningar.