Nyt til december 2018

January 07, 2019, 09:49 AM EST
  • I alle nye reservationer fra Booking.com finder du nu et kommentarfelt for hver af de nye reserverede enheder, som viser Booking.com-pris-id’et, hvor det blev reserveret. Dette skulle vise sig særligt nyttigt, når rumtyper sælges til forskellige priser, men som ikke er kortlagt til unikke Sirvoy rumtyper. Hvis du også ønsker at få det viste prisnavn, kan du gemme rumtype kortlægningen igen ved at gå til Indstillinger -> Kanaler -> Booking.com -> Rediger. Når dette trin er gennemført, vil både navnet og pris-id’et blive nævnt i kommentarfeltet.
  • Forbedringer af vores processer til håndtering af kanalfejl blev implementeret i sidste måned for at informere vores hotelgæster så hurtigt som muligt om nedbrud via vores bookingblog. Vi håber, at disse reformerede procedurer vil hjælpe kunderne med at fremskynde løsninger på relaterede problemer som overbookinger.