Nytt for november 2018

December 23, 2018, 11:44 AM EST

Du trodde kanskje ikke at vi kunne bli enda bedre, men gjett hva – vi ble det akkurat! Det var mange systemoppdateringer ferdigstilt i løpet av november, og de to som er nevnt nedenfor har allerede vært i gang i en stund – vi er nå glade for å kunngjøre at disse nye funksjonene nå er offisielt utgitt.

Flere alternativer når du tar betalinger
Kunder som bruker Stripe kan nå velge å belaste kortet direkte når bestillingen skjer, i tillegg til å samle detaljene for å behandle senere. Du finner dette alternativet under Innstillinger – Betaling og fakturering -> Kortbetalinger online -> Stripe -> Velg alternativer for full eller delbetaling.

Gi gjestene dine mer kontroll
Dine gjester kan nå få lov til å velge en spesifikk enhet som de ønsker å bo i, på samme måte som når du gjør en booking når du er logget inn. Dette kan aktiveres under Innstillinger -> Bookingmotor -> Administrere bookingmotorer -> Rediger -> La gjester velge enhet selv.

Som alltid lyttet vi til dine forespørsler og tilbakemeldinger å gjorde disse forbedringene, så vi håper at disse nye funksjonene hjelper alle dere opptatte eiendomseiere til å få enda mer ut av Sirvoy.