Nyt for november 2018

December 23, 2018, 11:42 AM EST

Du troede ikke vi kunne blive bedre, men gæt engang – det gjorde vi bare alligevel! Der har været mange systemopdateringer i løbet af november, og de to nedenfor har været undervejs i nogen tid – vi er glade for at kunne meddele, at disse nye funktioner nu officielt er blevet frigivet.

Udforsk yderligere muligheder når du accepterer betalinger
Kunder der bruger Stripe, kan nu vælge at blive trukket på kortet når de laver reservationen samtidig med at indsamle kort oplysningerne til senere behandling . Du finder dette i Indstillinger – Betaling og fakturering -> Kortbetalinger -> Stripe -> Vælg indstillinger for fuld eller delvis forudbetaling.

Giv dine gæster mere kontrol
Dine gæster kan nu få lov til at vælge den specifikke enhed de ønsker at bo i, på samme måde som enheder kan vælges når man reserverer via admin reservationsformularen. Dette kan aktiveres ved at gå til Indstillinger -> Reservationsformular -> Administrer reservationsformularer -> Rediger -> Lad gæster vælge enhed.

Som altid lyttede vi til dine ønsker og feedback da vi foretog disse forbedringer, så vi håber, at disse nye funktioner vil hjælpe alle jer travle ejendomsejere, til at få endnu mere ud af Sirvoy.