Har Du et Barnevennlig Hotell?

October 08, 2018, 03:22 PM EDT

Vi har allerede snakket om viktigheten av dyrevennlige steder, spesielt når det gjelder hoteller. Nå, som forventet når sommerferien begynner, vil hotellene ha en stor tilstrømning av familier med barn. Så selv om hovedmålgruppen din ikke er familier, er det en god ide å dra nytte av sesongen og også forberede seg på å motta de mindre medlemmene av klientellet.

Når det gjelder ferie for foreldre med barn, blir valg av hotell svært viktig, så her er noen ideer du kan bruke på ditt hotell for å gjøre en familieopplevelse mer morsom og underholdende.

  1. Sikkerhet. Dette er en av de viktigste tingene som foreldrene tenker på når de bestiller et hotell for familien. Noen områder hvor du kan forbedre sikkerheten på hotellet og gjøre det barnesikkert, kan for eksempel være at du har en badevakt ved bassenget om du har det, og også sikre vinduer og barnesikre stikkontakter.
  2. Wifi. Alltid på toppen av må-ha lister for hoteller. Rask og pålitelig wifi er veldig viktig, særlig for tenåringer.
  3. Familieaktiviteter. Noen ganger har foreldrene ingen ideer om hva de skal gjøre sammen med barnen sine i løpet av ferien, så du kan tilby familieaktiviteter som utflukter, piknik, turer, hvis hotellet ligger på landet eller kanskje annen underholdning som en utendørs kino.
  4. Sport eller spill. Fortrinnsvis noe som barn kan gjøre for seg selv uten behov for tilsyn, for eksempel bordtennisbord, bordfotball eller sykler. På denne måten kan foreldrene nyte litt “fritid” også.
  5. Vennlighet. Holdningen hos de ansatte er svært viktig når det gjelder familier. Det er viktig at personell er opplært til å betjene de minste gjestene, siden disse krever en spesiell type av oppmerksomhet.
  6. Tilbake til det grunnleggende. Gi leker til alle aldre, brettspill eller til og med videospill designet for familier.
  7. Merverdi. Hvis hotellet er lite og du ikke har så mye plass til å tilby familieaktiviteter, vær kreativ og inngå avtaler med steder av lokal interesse, for eksempel vannparker, fornøyelsesparker, interaktive museer, sykkelutleie, slik at du kan tilby ekstra tjenester til din gjester. Andre typer tjenester som har stor etterspørsel etter denne typen av reisende er frokost inkludert, gratis wifi, gratis parkering, tidlig innsjekking eller sen utsjekking, blant annet.

Hvis hotellet ditt allerede er identifisert som Barnevennlig, kan du be om å bli med på http://children-friendly.com, en plattform dedikert til gruppering og sertifisering av hoteller over hele verden som er en del av denne kategorien og gjør det lettere for kunden å finne det rette hotellet til familien, samtidig som du som hotellvert vil ha større eksponering for målgruppen din.

Vær også oppmerksom på at det ikke er nødvendig å bruke en stor del av budsjettet. Ved å implementere bare noen av disse foreslåtte små endringene i dine fasiliteter og tjenester, vil du være forberedt på sommerens familieferie.