Nytt i November 2017 – Uppdatering av Sirvoys mjukvara

April 23, 2018, 11:38 AM EDT

Många av er har redan märkt att Sirvoy nu har en ny funktion som optimerar rumstilldelningen. Tidigare tilldelades rum i alfabetisk ordning vilket ibland resulterade i att visa rum blev använda mycket mer än andra. Den senaste utvecklingen eliminerar emellertid fullständigt problemet genom att låta våra kunder ställa in sina egna preferenser angående rumstilldelning. Denna snabba nya teknik möjliggör smartare hantering av rummen, vilket ger större luckor öppna för längre vistelser där det är möjligt.

Gå till Inställningar->Bokningsformulär->Inställningar för bokningsformulär->Hantera

Observera att befintliga kunder måste göra ändringarna manuellt för att utnyttja denna funktion. Nya kunder kommer att ha inställningen “Optimera” som standard.