Nytt for november 2017 – Sirvoy Programvareoppdatering

December 04, 2017, 04:14 AM EST

Mange av dere har allerede lagt merke til at Sirvoy nå har en ny funksjon som optimaliserer romallokeringen. Tidligere ble rom tildelt i alfabetisk rekkefølge som noen ganger førte til overbruk av enkelte rom. Den nyeste utviklingen eliminerer imidlertid dette problemet helt ved å la kundene stille sine egne preferanser angående romallokering. Denne intelligente nye teknologien tillater smartere tildeling, og gir større åpninger for lengre opphold der det er mulig for det.

Gå til Innstillinger -> Bookingskjema -> Innstillinger for bookingskjema

Vær oppmerksom på at eksisterende kunder må gjøre endringene manuelt for å kunne benytte denne funksjonaliteten. Nye kunder vil ha innstillingen ‘optimalisere’ som standard.